Bredaille

De Bredaille is terug!

Vorig jaar ontvingen 200 mensen dit uniek stukje Bredaas eremetaal en dit jaar kun jij daar ook bij horen!  Je ontvangt de Bredaille 2023 als je meeloopt met drie Bredase hardloopevenementen. Dit jaar heb je daarbij de keuze uit vijf evenementen. De officiële uitreiking van de Bredaille 2023 is na de Bredase Singelloop op een fantastische locatie: de Grote Kerk.

De Bredaille is in de zomer van 2022 in het leven geroepen om meer bekendheid te genereren voor de hardloopevenementen in Breda. De campagne, ontwikkeld door creatief bureau Wars, is een samenwerking tussen de gemeente Bredaatletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Haagse Beemden Loop, de Dorpsloop Teteringende Tien van ’t Aogjede 5 van Bavel en de Bredase Singelloop.

Ben jij een Bredase meeloper?

Het eerste evenement waaruit je kunt kiezen is de Dorpsloop Teteringen op 27 augustus. Loop je die mee? Schrijf je hier snel in, geef aan welke drie lopen jij gaat lopen. En let op! Schrijf je ook in bij de loopevenementen zelf en maak gebruik van hetzelfde e-mailadres. Loop je de evenementen ook daadwerkelijk uit? Dan ontvang je een uitnodiging voor de Bredaille ceremonie om dit uniek stukje Bredase eremetaal in ontvangst te nemen!